Ledige stillinger


Ansøg om job hos os

Udfyld denne ansøgning for at komme i betragtning.
Se ledige stillinger nederst på siden.
 

Lige nu mangler vi...

 
Frivillig rengøring Bornholm
Vi åbner nu op for et begrænset antal stillinger som frivillig rengøringshjælp i centrene på Bornholm, som indebærer 1 vagt om ugen, med let rengøring som kan overstås på typisk op til én time. Arbejdsopgaven kan være varierende, men er typisk støvsugning, tømning af skraldespande, opfyldning af papir, og evt. aftørring af maskiner. Som frivillig rengøringshjælp har man et gratis medarbejdermedlemskab, som har alle de samme fordele som et "GULD" medlemskab. Herudover er man en del af teamet i Local Fitness, og har adgang til forskellige rabataftaler samt personalegoder som de andre medarbejdere. Generelle krav til jobbet: Du er mindst 18 år, stabil og pålidelig, og kan finde ud af at bruge en støvsuger og en vaskeklud 🙂 Har du interesse i at blive frivillig rengøringshjælp, så ansøg ved at trykke på knappen herunder.
Søg jobbet
Programlæggere
I hele kæden, søger vi lige nu instruktører til at varetage almindelige "programlægninger". Som programlægger kan man bookes af vores medlemmer, når de ønsker at få lagt et træningsprogram. Der aflønnes pr. programlægning der bookes og udføres. Kravet for at komme i betragtning, er at du har god træningserfaring, og dokumentérbare kompetencer indenfor styrketræning og vejledning/programlægning. Har du interesse i at blive programlægger, så ansøg ved at trykke på knappen herunder.
Søg jobbet
Centerværter
Vi åbner nu op for et begrænset antal stillinger som centervært i forskellige centre i hele kæden, Arbejdet indebærer én times arbejde om ugen, hvor man står til rådighed for nye (og gamle) medlemmer, som ønsker at vide hvordan centret fungerer (adgang, udstyr, regler osv. osv.) Local Fitness sørger for oplæring i den guidede rundtur. Som frivillig centervært har man et gratis medarbejdermedlemskab, som har alle de samme fordele som et "GULD" medlemskab. Herudover er man en del af teamet i Local Fitness, og har adgang til forskellige rabataftaler samt personalegoder som de andre medarbejdere. Har du interesse i at blive frivillig centervært i dit center, så ansøg ved at trykke på knappen herunder.
Søg jobbet