Overtagelse af
Fitness World Centre


Local Fitness overtager fire centre fra Fitness World ved årsskiftet.

Fitness World og Local Fitness er blevet enige om at Local Fitness overtager Fitness Worlds centre i Grindsted, Ribe, Skjern og Thisted. Local Fitness agter at køre centrene videre med de samme hold, maskiner osv., så du vil som medlem ikke opleve de store forandringer.

Overtagelsen sker pr. 1. januar, men allerede nu kan du melde dig ind i Local Fitness, og få adgang til de fire centre. Hvis du allerede er medlem i et af de fire centre, skal du indmelde dig i Local Fitness, for at kunne træne videre fra den 1. januar.

Uanset om du er nyt medlem, eller eksisterende medlem (i Fitness World – og skal genindmeldes hos os), så får du gratis oprettelse, og resten af året gratis lige nu. Du bliver derfor ikke trukket før den 1. januar 2021.

For at indmelde dig, skal du klikke på et af byskiltene her på siden.

1)   Er du medlem i forvejen, så skal du indmelde dig her på siden. Du bruge dit nuværende medlemskort fra Fitness World frem til årsskiftet. Herefter skal du benytte de adgangsoplysninger du får på mail/sms fra Local Fitness i forbindelse med genindmeldelsen.

2)   Er du nyt medlem, og ønsker at træne frem mod årsskiftet, skal du downloade vores app (Sport Solution), og logge ind på din profil med de oplysninger du får i mail/sms ved indmeldelse.

Når du er logget ind, vil du kunne klikke ind på dit medlemskab, og fremvise dette i receptionen i et af de fire nuværende Fitness World centre, og få udstedt et medlemskort, som du kan benytte til at få adgang frem til årsskiftet. Herefter skal du blot bruge dine adgangsoplysninger fra Local Fitness.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores Kundeservice på 71 74 17 17 eller kundeservice@localfitness.dk