COVID-19 (Corona-virus) information

VIGTIGT


Coronavirus

UPDATE 09-05-2021

Kære alle. Vi åbner i morgen!

Se dit lokale centers Facebookside, hvor hvert center selv vil lægge sine åbningstider op i løbet af dagen, og løbende justere på dem, som måske mere bliver muligt. For at imødekomme så mange som muligt, og undgå for stort pres, vil man kunne træne i alle centre, uanset medlemskab.
Har du meldt dig ud, og fortrudt, så skriv til os på kundeservice@localfitness.dk som kan genåbne dig, så du kan beholde dit gamle medlemskab (det tilbud gælder ikke forevigt).

Regeringen har forlangt det umulige af os. Efter at have lagt mange millioner kroner ud for staten igennem det sidste halve år, med store tab til følge, har vi simpelthen ikke råd til at ansætte flere mennesker, end dem vi i forvejen har ansat, og som vi har holdt hånden under det sidste halve år. Det sidste halve års mareridt, kommer i øvrigt efter et 2020 hvor vi også blev påført store tab.

Vi har dog, med stor hjælp fra mange gode mennesker, formået at stable en åbning på benene, så godt som muligt.

Åbningen vil forventeligt føre til endnu flere, og større tab end dem vi har måtte se i øjnene hidtil, så vi bønfalder jer om at blive hængene i vente af bedre tider.

Der er åbent. Tag ned og træn, og giv vores personale – gamle som nye – et venligt ord med på vejen når I møder dem. De gør en kæmpe indsats for jer, og for os.

Du skal have gyldigt ”Coronapas”, eller test der er max 72 timer gammel, eller oplyse personalet om at du er fritaget.

Med TAK <3 for din forståelse og opbakning, og med håbet om at der snart kommer bedre tider.

God træning
Local Fitness

 

Læs myndighedernes informationer om Corona: