COVID-19 (Corona-virus) information

Tag ansvar sammen med os!


Coronavirus

UPDATE

Kære medlem.

LUKKET LIDT ENDNU…

Efter ordre fra myndigheder, er hele fitnessbranchen (sammen med flere andre brancher) lukket ned frem til august indtil videre.

Vi giver ALLE vores medlemmer mulighed for at få kompensation for den periode vi har lukket. Du kan se de forskellige kompensationsmuligheder, ved at klikke på “Ansøg” knappen, i boksen “Corona kompensation”, som du finder på denne side (under, eller ved siden af denne tekst).

Vi sætter umådeligt STOR pris på dig, som vælger ikke at bruge muligheden for bero, opsigelse, eller afkræve os kompensation for perioden der har været lukket – AF HELE HJERTET TAK.
Alverdens hjælpepakker til trods, så har dette allerede kostet os en formue, og vi skal kæmpe hårdt for at vi alle har et arbejde, og flotte centre at træne i, når krisen er ovre.

Vi håber at se jer alle igen, så snart hele landet åbner op. Vi pudser, polerer, maler og skruer i alle centre imens, så de står som nye når I kommer.

Vi kender ikke det økonomiske omfang af dette endnu, og vi håber, som alle andre mennesker, at situationen snart bliver bedre. Vi vil appellere til at alle fortsat støtter op om deres lokale erhvervsdrivende, så der både er fitnesscentre, restaurationer og butikker at vende tilbage til, når det hele forhåbentligt snart er overstået – i den forbindelse en tak til alle jer, der har tilkendegivet jeres støtte til os de sidste dage

Vores fokus lige nu, er at redde vores medarbejderes arbejdsplads, samt alle vores dejlige medlemmers flotte fitnesscentre.

Held og lykke til os alle – bliv hjemme.

Med venlig hilsen

Hele teamet i Local Fitness.

CORONA kompensation

Her kan du ansøge om kompensation for den periode vi har været nedlukket på grund af COVID-19. Der er fire forskellige muligheder for kompensation.

Ansøg

Læs myndighedernes informationer om Corona:

Hvornår er det hele ovre?

Statens Serum Institut, forudser at Coronavirus epidemien kommer til at vare 8-12 uger, og dermed gerne skulle være væk igen efter påske.

 
 
 
 

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger