COVID-19 (Corona-virus) information

Tag ansvar sammen med os!


Coronavirus

UPDATE

Kære medlem.

De midlertidige retningslinjer, udstedt af regeringen, for ophold i centrene, er for dit vedkommende: afsprit, eller vask hænder før træning, hold afstand, desinficér udstyret efter brug.

Hold (med instruktør i holdsale) er p.t. begrænset til 10 personer i lokalet. Vi forsøger så vidt muligt at fylde flere hold på holdplanen.

I forhold til brug af mundbind, gælder følgende:

1. Når du ER omklædt og skal træne, behøver du IKKE at benytte mundbind.
2. Når du ankommer centret uden at være omklædt, og skal benytte omklædningsrum, skal du benytte mundbind fra du ankommer , og hen til omklædningsrummet (og det samme når du skal hjem igen).
3. Opholder du dig i centret uden at træne (café- og siddeområde), skal du benytte mundbind.
4. Ligger centret inde i andre bygninger (haller el. lign.), skal du som udgangspunkt benytte mundbind fra du ankommer, til du kommer ind i vores center, uanset om du er omklædt eller ej. (omklædningsrum er undtaget).

Vi glæder os voldsomt meget til at ser jer alle sammen til træning, og takker for den store opbakning I har givet os siden marts. TAK!

CORONA kompensation

Her kan du ansøge om kompensation for den periode vi har været nedlukket på grund af COVID-19. Der er fire forskellige muligheder for kompensation.

Ansøg

Læs myndighedernes informationer om Corona: